Profil

Vi er et firma som er professionel indenfor sandblæsning, med over 30 års erfaring. Vi råder over stor kapacitet, med dygtige medarbejdere, vi arbejder når det passer kunden, 24 timer i døgnet, 365 dage om året i hele landet.

Vi har mange års erfaring med sandblæsning af huse, facader, landbrugsejendomme, broer, kirker, jern/rustfri også træ og bindingsværkshuse som vi sandblæser med lavtrykssandblæsning.

Vi kører i hele Danmark inkl. Øerne, med vores mobile sandblæser anlæg, store som små opgaver.

Vi sørger for god afdækning af vinduer og døre, og tager hensyn til den enkelte kundes behov.

Vi kører kun med professionelt udstyr, som er specialbygget efter den nyeste viden.

Vi laver mange forskellige sandblæsningsopgaver, både for private og erhvervsdrivende.

Hos os går det stærkt, så stærkt at vi i dag råder over store sandblæserhaller tilsammen godt 1000 m2, hvor vi sandblæser entreprenør materialer, lastbiler og alt til jern industrien.

Metallisering grund og færdigmaling udføres efter kundens ønske

Vi kommer gerne ud og kigger på netop din opgave og giver et gratis og uforpligtende tilbud alt inklusiv.

Tag uforbindende kontakt til DK Sandblæsning, hvis du ønsker information, gode råd eller forslag til at løse den pågældende opgave korrekt.

 

 

Mange af de huse/facader som vi sandblæser, er det ofte afskalning af kalk og plastic maling som skyldes diffusionstætte overfladebehandlinger.

Når en facade er blevet sandblæst er den åben så evt. fugt kan sive ud af muren.

Mursten som er ubehandlede skal også sandblæses før man vandskuer, da mursten har en såkaldt ”brandhud” som forhindre vandskuringen i at trænge ind i stenene, og hvor det oftest skaller af igen inden for få år.  

Når en facade er sandblæst anbefaler vi at den står minimum 3 uger før den for den næste behandling, evt. pudsning/vandskuring, så sikre man at alt evt. fugt kan sive ud.

Hos os ønsker vi altid at levere den rigtige løsning til netop dit behov, for at skåne evt. gamle mur værker og lignende, bruges der lavtrykssandblæsning.